*

Te huur aangeboden: Kantoorruimte Landgraaf

Pasweg, 6371BJ Landgraaf
Oppervlakte: 20 m2
, Huurprijs: € 281
Werkplek in Landgraaf

Omschrijving

Camelot heeft per direct een aantal bedrijfsruimtes beschikbaar in Landgraaf. Het object is intern geheel gemoderniseerd.

De locatie in Landgraaf ligt aan de grens met Heerlen, een stad waar altijd wel iets te doen is. Of het nu gaat om sportiviteit, muzikaliteit of hilariteit: Heerlen bruist!

De kantoorruimtes bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping van het pand. Alle units op de begane grond zijn voorzien van muurkasten en zijn ook volledig gestoffeerd en gemeubileerd. Daarnaast is op deze verdieping een dubbel dames-, herentoilet en keuken aanwezig. De units op de eerste verdieping hebben een verlaagd systeemplafond met verlichting. Ook op deze etage zijn alle ruimten gestoffeerd en gemeubileerd. Tot slot is er een dames-, herentoilet en keuken aanwezig.

Ruimten in het pand zijn variërend in grootte, vanaf 20m² tot 45m². Prijzen zijn afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte, vanaf 240 euro per maand, inclusief gas/water/elektra, internet en schoonmaak. Het object is gelegen in de wijk Schaesberg en zowel met openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.

Daarnaast is het pand gunstig gelegen ten opzichte van de Euregioweg en provinciale richting Heerlen/Kerkrade/Duitsland. Zo ben je binnen 10 minuten in het Centrum van Heerlen en binnen 15 minuten in Würselen. Ook ligt Aachen op nog geen half uurtje rijden.

In de directe omgeving liggen diverse bedrijfspanden, horeca gelegenheden en woonlocaties. Daarnaast ben je binnen 5 minuten met de auto bij winkelcentrum ‘op de kamp’, waar alle voorzieningen (zoals supermarkt) aanwezig zijn. Wij zijn op zoek naar (startende) bedrijven, ZZP'ers, kunstenaars en ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe locatie.

Vanwege de goede daglichttoetreding (voor- en achterzijde, lichtkoepels alsmede een atrium) is dit pand ook uitermate geschikt voor kunstenaars!

Zie jij jezelf al werken in dit pand of wil je meer informatie ontvangen, reageer dan direct!
Contact opnemen met de aanbieder

Aangeboden door:

Camelot Europe
Yvette Ruyters
Tel:

  1. Bericht*
  2.  
  3.  

AVS Vastgoed site kan telefonisch geen vragen beantwoorden over de aangeboden bedrijfspanden. En fungeert ook niet als intermediar. Neem daarvoor altijd contact op met de aanbieder.